Socialna omrežja

Socialna omrežja

Ljudje danes dojemajo splet drugače, kot so ga pred nekaj leti. Danes je splet obširnejši, prav tako pa je posal bolj oseben. Temu so najbolj pripomogla različna socialna omrežja. Preko njih ljudje danes dobivajo informacije, novice, ponudbe, promocije ali samo vzdržujejo stike s svojimi prijatelji. Zato je prisotnost vaše znamke, podjetja, zamisli,... na socialnih omrežjih ključnega pomena. V povezavi z vašo spletno stranjo tvorijo vašo prisotnost na spletu. 

S pravilno strategijo upravljanja s socialnimi omrežji se vam lahko odprejo nove možnosti za razvoj svoje zamisli. Dosežete lahko nova občinstva in hkrati poglobite odnos s svojimi obstoječimi poslovnimi partnerji in ostalo zainteresirano javnostjo. Komunikacija preko socialnih omrežij vam omogoča tudi bolj oseben način komuniciranja zato je idealo mesto, kjer lahko svojim strankam na ne tako uraden način posredujete informacije, ki jih običajno na svoji spletni strani nebi mogli.

V nadaljevanju si lahko preberete navodila, kako pridobiti dostop do storitev Facebook, Google Plus in Twitter za podjetja oz. organizacije. Pri PNV Group pa vam ponujamo tudi možnost napredne integracije socialnih omrežij na vašo spletno stran. Napredne storitve so:

  • Objavljanje novic hkrati na vaši spletni strani, Facebook-u, Google Plus-u in Twitter-ju
  • Napredno oglaševanje na straneh Facebook, Google Plus in Twitter
  • Prikaz objav iz Facebook, Google Plus in Twitter na vaši spletni strani
  • ...

Za več informacij nas kontaktirajte na naslov podpora@pnv.si

      Facebook »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →