Poslovna pošta

Poslovna pošta

Poslovna pošta je naprednejša storitev e-pošte, ki vključuje tudi možnost sinhronizacije sestankov, opravil in kontaktov. Na teh straneh so navodila za nastavitev storitve na vaših napravah (računalnikih, tablicah, mobilnih telefonih). Nastavitve za navadno pošto so dostopne tukaj: http://podpora.pnv.si/?lang=&option=content&podrocje=2&content_id=36

Spletna poslovna pošta

Do poslovne pošte lahko dostopate preko spletnega vmesnika na naslovu http://email.pnvnet.si/SOGo/

Vrata (porti) preko katerih se lahko povežete na storitev e-pošte

POP3: vrata 110 s TLS avtentifikacijo (priporočeno), ali vrata 995 s SSL avtentifikacijo.

IMAP (priporočeno): vrata 143 s TLS avtentifikacijo (priporočeno), ali vrata 993 s SSL avtentifikacijo.

SMTP: vrata 587 s TLS avtentifikacijo.

POMEMBNO: V kolikor želite sinhronizirati tudi koledarje, stike in opravila, priporočamo povezavo preko Exchange ActiveSync. Navodila za povezavo so vidna v naslednjem poglavju.

Nastavitve za MS Outlook

Najnovejši MS Outlook ima lahko po privzetem vklopljeno "enostavni" način povezavo z Exchange strežnikom. Pred nastavljanjem vaše poslovne pošte je potrebno to izklopiti. Sledite navodilom tukaj: https://support.microsoft.com/sl-si/help/3189194/how-to-disable-simplified-account-creation-in-outlook-2016. Po tem lahko nadaljujete s postopkom, ki je opisan spodaj. 

  1. V programu MS Outlook najprej kliknite na "Datoteka" ("File"). Zatem kliknite na "Dodaj račun".

 

  1. V naslednjem oknu izberite "Ročna nastavitev ali dodatne vrste strežnikov", kot kaže slika spodaj, in kliknite naprej.

 

  1. Izberite možnost "Exchange ActiveSync" in kliknite naprej:

 

  1. Na naslednjem koraku izpolnite vaše podatke (ime, priimek, e-poštni naslov, strežnik, up. ime in geslo). Te podatke vam posreduje ponudnik storitve ob prvi registraciji.

 

  1. Kliknite "Naprej" zatem "Dokončano". Outlook je s tem povezan z vašim poštnim predalom. Hkrati s tem lahko urejate tudi stike, opravila in sestanke.

 

« Varno brisanje sporočil      

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →