Kakšne strani potrebujem

Kakšne strani potrebujem

Vse je odvisno od tega kaj in kako želite predstaviti na Internetu.

Poleg oblike ( designa in funkcionalnosti ) je seveda najbolj pomembna vsebina, ki jo je potrebno dopolnjevati in nadgrajevati.

Z ustreznim ažuriranjem spletne strani ne bodo zastarele in bodo za obiskovalce vedno zanimive.

Sistem za upravljanje z vsebinami ( CMS )

V ozadju spletnih strani mora delovati funkcionalen in učinkovit sistem za upravljanje s spletnimi vsebinami ( CMS - Content Management System ).

Več o upravljanju s spletnimi vsebinami lahko preberete tukaj.

« Izdelava spletnih strani       Kako deluje Internet »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →