Sistemi za upravljanje

Sistemi za upravljanje

Vsebine spletnih strani je potrebno vzdrževati, dopolnjevati in spreminjati.

Ker je postavljanje spletnih strani precej zahtevno in tega znanja večina uporabnikov Interneta nima, so - poenostavljeno povedano - "v ozadju" spletnih strani še ene spletne strani, s katerimi vsebine lahko urejamo.

Content Management System (CMS, sistem za upravljanje vsebin) je torej tisti sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani.

      PNV CMS »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →