Kaj so poddomene

Kaj so poddomene

Poddomene so priročna dopolnitev vaše domene in se jih običajno uporablja za posebne spletne strani, pri katerih ni nujno, da so dostopne z neko novo domeno, ki jo je seveda potrebno registrirati.

Tako lahko npr. na vaši temeljni domeni www.mojepodjetje.si ustvarite poddomeno, kjer se nahaja vaša spletna trgovina www.trgovina.mojepodjetje.si.

Za primer lahko pogledate poddomeno spletne strani, ki jo imate ravnokar pred sabo - www.podpora.pnv.si

Primarna domena skupine PNV Group je www.pnv.si.

Za potrebe pomoči, podpore in predstavitev našim strankam, poslovnim partnerjem in obiskovalcev smo naredili več spletnih strani in jih postavili vsako na svojo poddomeno:

www.shop.pnv.si
www.internet.pnv.si
www.video.pnv.si
www.foto.pnv.si
www.grafika.pnv.si
www.panorama.pnv.si
www.flash.pnv.si

Za posebej pomembne projekte in aplikacije, pa so registrirane posebne domene:

www.smailer.si
www.pnvtv.si


« Domena in gostovanje domene       Delovanje strežnika »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →