PNV Media Center

PNV Media Center

PNV VOD - Multimedijski center po meri

PNV VOD je sodobna spletna multimedijska aplikacija, s katero zbirate in urejate vaše video vsebine na enem mestu. Preko lastne administracijo lahko vključute in vstavljate video iz spletnih različnih video sistemov kot so YouTube, Google Videos, Blinkx, Vimeo, MetaCafe, mojvideo ali pa dodajate video vsebine iz lastnega video strežnika. Urejenost vaših video vsebin je zelo pomembna pri celostni podobi vašega podjetja na internetu.

PNV VOD je odlična kombinacija s PNV Live - videoprenosi v živo, saj se le-ti lahko odvijajo na vašem multimedijskem centru.

Vse skupaj pa lahko upravljate v enotnem PNV CMS sistemu.

« PNV Shop       Oglasi - velikost oglasov »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →