Nastavitve Android

Nastavitve Android

1. Korak

Na Android napravi poiščite ikono E-pošta in jo izberite.

2. Korak

Odpre se vam okno za namestitev novega e-poštnega predala. V kolikor se vam to okno ne odpre, pojdite v nastavitve in izberite "Dodaj račun" (oziroma "Dodaj novi račun"). Vpišite vaš e-poštni naslov in geslo ter izberite "Ročna nastavitev". 

3. Korak 

Na naslednjem koraku izberite "Račun IMAP".

4. Korak

V razdelku "Račun" vpišite vaš e-poštni naslov in geslo.

V razdelku "Dohodni strežnik" v polje "Strežnik IMAP" vpišite mail.domena.si (pri čemer je "domena.si" vaša domena), v polju "Vrsta zaščite" izberite "SSL (sprejme vse certifikate)", v polje "Vrata" pa vpišite 993.

V razdelku "Odhodni strežnik" v polje "Odhodni strežnik" vpišite mail.domena.si (pri čemer je "domena.si" vaša domena), v polju "Vrsta zaščite" izberite "SSL (sprejme vse certifikate)", v polje Vrata pa vpišite 465. Opcijo "Pred pošiljanjem e-pošte je zahtevano preverjanje pristnosti" obkljukajte (označite) in v naslednjih poljih vpišite vaš e-poštni naslov (to je hkrati tudi vaše uporabniško ime) in geslo.

Po vpisu vseh podatkov izberite gumb "Prijava". 

« Nastavitve Outlook 2007       Nastavitve iOS (iPhone, iPad) »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →