Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Obsega načrtovanje, pripravo, oblikovanje in postavitev spletnih portalov, spletnih trgovin, predstavitvenih spletnih strani, spletnih strani blagovnih znamk in ostalih spletnih strani in aplikacij po naročilu.

Zakaj izbrati PNV Group ?

Tudi na Internetu je potrebno poskrbeti, da bosta podoba in učinkovitost vašega podjetja in dejavnosti pripomogla k povečanju obsega poslovanja, poenostavitve in ustrezne organizacije dela ter dostopnosti do informacij.

Zato je k vsakemu spletnemu projektu potrebno pristopiti resno in načrtovano ter s preizkušenimi metodami, aplikacijami in ostalimi storitvami vzpostaviti spletne strani, ki bodo zanesljivo dosegle želene cilje.

In v naši skupini PNV Group smo že z veliko spletnimi projekti pokazali in dokazali, da se s pravilno zasnovo in učinkovitim upravljanjem na Internetu lahko doseže ogromno.


Vabljeni na ogled nekaterih naših projektov ->

« Zakaj postaviti spletne strani       Kakšne strani potrebujem »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →