Facebook

Facebook

Facebook je pionir socialnih omrežij in še danes največja skupnost na spletu. Če za podjetja velja pravilo "če nimaš spletne strani, ne obstajaš", potem za posameznike danes praktično že velja pravilo "če nisi na Facebook-u, potem ne obstajaš". Zaradi tega je pomembno, da vzpostavite in vzdržujete prisotnost na Facebook-u. V povezavi z vašo spletno stranjo lahko uporabite Facebook kot nov kanal, preko katerega posredujete pomembne, pa tudi manj pomembne, informacije vsem, ki jih to zanima. Možnosti so neomejene. 

Da ustvarite Facebook stran za svojo spletno stran ali za svojo oraganizacijo, morate biti najprej prijavljeni v Facebook s svojim osebnim računom. Ko ste prijavljeni s svojim osebnim računom, se z miško pomaknite v zgornji desni kot in kliknite na mesto, ki ga označuje puščica na spodnji sliki:

Odpre se vam meni, kjer kliknete na "Ustvari stran":

Odpre se vam nova stran, kjer najprej izberete kategorijo, ki najbolje opisuje vašo bodočo Facebook stran. Po izboru kategorije se vam odpre stran, kjer po korakih izpolnite zahtevane informacije. Pri tem delu postopka si vzemite čas in izpolnite vsa polja - to je lahko pomembno za vašo vidnost na Facebook-u.

Po tem enostavnem postopku je vaša Facebook stran postavljena. Priporočamo, da za tem nastavite še vse ostale nastavitve, kot je slika časovnice in dodatne informacije v področju "Nastavitve". 

Zdaj lahko Facebook uporabljate v imenu Facebook strani. S tem lahko všečkate in komentirate objave drugih na Facebook-u kot vaša nova Facebook stran. To storite tako, da kliknete v zgornji desni kot (podobno kot takrat, ko ste ustvarjali novo stran) in v predelu kjer piše "Uporabljaj Facebook kot:" izberite vašo novo Facebook stran:

Komunikacijo z vašim občinstvom ali strankami vršite na tak način, da ste prijavljeni v Facebook kot vaša Facebook stran.

 

« Socialna omrežja       Google Plus »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →