Google Plus

Google Plus

Google Plus je socialno omrežje podjetja Google. Podobno kot Facebook vam omogoča deljenje vsebin med svojimi prijatelji, občinstvom in strankami. Če želite v Google Plus socialnem omrežju predstaviti svojo organizacijo, znamko, podjetje, potrebujete podobno kot pri Facebook-u za to posebno Google Plus stran. 

Google Plus stran ustvarite tako, da se najprej prijavite v Google Plus s svojim osebnim profilom. Če tega računa še nimate imate pa GMail račun, se prijavite s tem računom na naslovu http://plus.google.com/. Ko ste prijavljeni v Google Plus s svojim osebnim računom, lahko ustvarite novo Google Plus stran tako, da se na svoji domači strani z miško pomaknete čez gumb v levem zgornjem kotu, kot je prikazano na spodnji sliki. Odpre se vam spustni meni, kjer kliknete na "Strani":

   

Po kliku na "Strani" se vam odpre stran, kjer kliknete na "Dobite svojo stran". Na naslednjem koraku izberite vrsto strani, ki najbolje opisuje vašo organizacijo, storitev ali znamko. Glede na to, kaj izberete, vam Google Plus ponudi različen postopek od tukaj naprej. Če izberete "Blagovna znamka", potem na naslednjem koraku izpolnite dodatna polja in kliknete na "Ustvari stran". V kolikor izberete katero izmed drugih dveh možnosti ("Izložba trgovine" ali "Območje storitve") morate na naslednjem koraku najprej povezati stran s podjetjem. V nadaljnjih korakih izpolnite čim več relevantnih podatkov - na ta način bo vaša nova Google Plus stran vidna največ ljudem.

Po končanem postopku vas sistem preusmeri na novo Google Plus stran. Izberete lahko, da vas vodič vodi skozi dodatne nastavitve in opiše osnovno delovanje storitve. Ko stran prvič ustvarite je dobro, da vpišete nekatere osnovne informacije. To storite tako, da na prvi strani kliknete na "Uredi":

Na tej strani imate možnost nastaviti svoje osnovne podatke, objave, fotografije, videoposnetke in mnenja. 

Ko želite objaviti novosti, mnenja ali komentirati objave drugih kot Google Plus stran, morate uporabljati Google Plus kot Google Plus stran (v imenu Google Plus strani). To lahko storite, če ste skrbnik te strani. V kolikor ste vi ustvarili stran, ste že skrbnik strani. Da se prijavite kot skrbnik strani se v svojem osebnem profilu pomaknite v skrajni zgornji rob (kot kaže prva puščica na spodnji sliki) in kliknite. Odpre se vam meni, kjer kliknete na tisto stran, s katero se želite prijaviti (druga puščica na spodnji sliki). Zatem komentirate in objavljate kot vaša Google Plus stran.

 

« Facebook       Twitter »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →