Zakaj postaviti spletne strani

Zakaj postaviti spletne strani

Prisotnost na Internetu niti približno ni omejena na iskanje ali povečevanje dela oz. posla. Spletnih strani tudi ne smemo enačiti z oglaševanjem, prav tako ne smejo biti omejene na predstavitev podjetja in dejavnosti.

Spletne strani so vse to in še precej več.

Zakaj se torej odločiti za nastop in predstavitev na Internetu ?

Argumentov je več in se med seboj prepletajo, pomembnejši pa so vsekakor racionalizacija in poenostavljanje poslovanja, dostopnost do informacij o podjetju, proizvodih in storitvah, predstavitev tako ožjemu kot širšemu krogu potencialnih strank in poslovnih partnerjev, sodelovanje in ohranjanje stikov, podpora in svetovanje strankam, pridobivanje konkurenčne prednosti in nenazadnje prisotnost že zaradi sodobnosti v stilu "kogar ni na Internetu, ga pravzaprav ni".

"Če ni bilo objavljeno na Internetu, potem se ni zgodilo."

Še nimate spletne strani ?

      Izdelava spletnih strani »

PNV CMS

PNV CMS obsega aplikacije za upravljanje z različnimi vsebinami, fotografijami, audio in video datotekami, spletno trgovino, spletne kataloge, pošiljanje e-poštnih sporočil, pošiljanje SMS sporočil, upravljanje z različnimi bazami podatkov ter drugimi posebnimi uporabniško prilagojenimi aplikacijami.

Več o upravljanju vsebin →

PNV SMailer

PNV Smailer je programska aplikacija, ki na enem mestu združuje možnosti pošiljanja SMS sporočil ter e-mailov. Pošiljate lahko samo SMS sporočila, samo e-mail sporočila ali pa kombinirate uporabo obeh in tako drastično povečate odzivnost vaših strank.

Začnite s pravim marketingom →

PNV Project Manager

Pravočasne in točne informacije so osnova uspešnega poslovanja v sodobnem poslovnem okolju, za zagotovitev uspešnosti projektov pa je potrebno obvladovati velike količine informacij.

Več o vodenju projektov →